דירה | 7

סוג: דירה

מקום: תל אביב

שטח: 65 מ"ר

תכנית: משפחה

סטטוס: הושלם

האיזון המושלם בין פתרונות פרקטיים לבין מרחב מחיה ונשימה. דירת 65 מ”ר בתל אביב עברה שיפוץ מן היסוד. כל קירות הפנים נהרסו, התשתיות הוחלפו, והפונקציות השונות התמקמו מחדש. נוצר תכנון חדש, בהתאמה אישית, למשפחה צעירה, זוג + 1. נלקחו בחשבון מספר דרישות חיוניות. הרצון בחלל ציבורי מזמין ומרווח. מקום לבלות בו כמשפחה, לבשל ולאכול יחד, ומקום לארח. בנוסף, היתה דרישה לתכנן את החדר של הילד כך שיאפשר מקום לשני ילדים בעתיד. שתי דלתות הזזה תוכננו לחדר זה. כשהן פתוחות, החדר נהיה גדול אף יותר, ונוצר מרחב רציף בין החללים, ואזור משחקים מהנה לשהות בו. השפה העיצובית נקיה ופשוטה. צבעים מונוכרומטיים, עם נגיעות של כחול ומתכות. פליז, זהב וברזל נמצאים בכל מיני אלמנטים. הדירה מלאה בפתרונות אחסון, כל הנגרות בהתאמה אישית, מטבח, ארונות, דלתות הזזה ועוד. הרעיון לתכנן מרחב העונה על הצרכים הפרקטיים ובו בזמן יוצר זרימה נעימה, הכל ב 65 מ”ר, נותנת למשפחה צעירה זו, תחושה של התמלאות. תחושה פיזית ורגשית של המרחב.

לפני | מהלך הבניה: